Transcript from video:

Er zijn een aantal belangrijke zaken die we kunnen meenemen uit dit 6-Gear Programma dat we nu al een aantal jaren hebben uitgerold samen met Perpetos.

Ten eerste: het is geen HR programma. Het is een programma dat gesponsord wordt door de business en ook gezien wordt door de sales mensen als een business project.

Een tweede zaak is dat we de coaching hebben geïntroduceerd. Onze sales managers zijn niet van nature de beste coaches dus we hebben eigenlijk ook moeten leren hoe dat zij hun mensen moeten coachen.

Een andere zaak die we uit het programma meegenomen hebben is dat het belangrijk is om ook het geleerde te verankeren in uw marketing en uw CRM-systemen. Want het is belangrijk dat die sales ook in hun dagdagelijks gegeven ondersteund worden door het marketing collateral als in de CRM-systemen om het jargon dat ze geleerd hebben, effectief te gaan toepassen.

Over Pascal Persyn

Pascal supports organisations in delivering commercial excellence in the areas of Sales Enablement, Content Strategy and Buyer Journey Enablement. His pet projects are about helping companies overcome challenges due to the empowered customer and thus evolving into buyer-aligned organisations. His executive experience in private, VC-backed and public companies enables doing the right thing at the right time with the right people. Don’t hesitate to contact Pascal for expert advice: pascal@perpetos.com

Other Customer Stories