Perpetos kick-off event for an EMEA program

Nieuw record: 30 teams aan de slag met proactive selling

Begin februari lanceerden we een geslaagd kick-off evenement voor een EMEA-programma met 30 teams

Begin februari lanceerden we een geslaagd kick-off evenement voor een EMEA-programma met 30 teams. Ons doel: de klant naar het hart van de organisatie brengen.

Tijdens het evenement werkten we samen met de klant om proactive selling te introduceren. 6 Perpetos collega’s op het podium, een high-energy event en een supergemotiveerd publiek. We zijn dankbaar dat we opnieuw een succes hebben kunnen realiseren.

Implementatie & resultaten

Sinds COVID heeft Perpetos bewezen een wereldwijde specialist te zijn voor het implementeren van commercial excellence. Toch zijn we bescheiden en dankbaar dat we dergelijke kritieke programma’s voor internationale en wereldwijde organisaties mogen begeleiden. Onze compacte organisatie, onze bewezen methodologie en ons team van praktijkexperts vormden de winnende combinatie van dit evenement.

Implementatie is de sleutel tot alles wat we doen. Aan de hand van de juiste tools en technologie implementeren wij change met een snelheid waarmee onze deelnemers vlot de boodschap kunnen oppikken, zodat het snel hun tweede natuur wordt. Bovendien hechten wij belang aan authenticiteit en respecteren wij culturele verschillen, terwijl we toch blijven staan voor onze one way of selling.

Pascal Persyn, CEO van Perpetos licht toe:

We willen altijd een brug slaan tussen onze adviesfunctie – overdragen van kennis – en de praktische uitvoering. Met andere woorden: we willen ook resultaten zien.

Motivatie is essentieel

Volgens Pascal Persyn zijn de bereidheid om te veranderen en de motivatie om de onvermijdelijke hindernissen te overwinnen van cruciaal belang.

De vraag is niet of we deze hindernissen kunnen voorkomen, maar of we er klaar voor zijn als ze zich voordoen. Dat is een van de redenen waarom praktijkervaring een must is.

Blijf op de hoogte!

Alles bij elkaar hebben we een bruisend kick-off evenement beleefd en we zijn klaar om meer teams in heel EMEA te ontmoeten. Sales en het implementeren van commercial excellence is een teamsport, dat is zeker.

In onze volgende blogpost gaan we dieper in op hoe we 30 teams de kunst van proactive selling bijbrachten.

Over Pascal Persyn

Pascal supports organisations in delivering commercial excellence in the areas of Sales Enablement, Content Strategy and Buyer Journey Enablement. His pet projects are about helping companies overcome challenges due to the empowered customer and thus evolving into buyer-aligned organisations. His executive experience in private, VC-backed and public companies enables doing the right thing at the right time with the right people. Don’t hesitate to contact Pascal for expert advice: pascal@perpetos.com